Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2020, 20:28
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

F**k my life, zahrešila reportérka v živom vysielaní. Od šéfa dostala druhú šancu a môže opäť pracovať

NEWS
Uložiť Uložené

Reportérka si zanadávala počas prípravy reportáže, v strihu sa však do vysielania dostala nesprávna prednahratá verzia.

Televízna reportérka sa stala obeťou nesprávneho strihu. Jej reportáž zaradili v rámci živého vysielania, počas samotného natáčania jej však minimálne jeden pokus nevyšiel a schuti si po brepte zanadávala.

Žiaľ, práve tento nepodarený pokus následne Channel 9 odvysielala a množstvo ľudí tak v priamom prenose videlo, ako mladá novinárka do mikrofónu odkazuje „F**k my life,“ čo z angličtiny snáď nie je potrebné prekladať. 

Mladá Lana Murphy sa za nepríjemnosť všetkým divákom ospravedlnila aj prostredníctvom svojej sociálnej siete, zároveň ozrejmila, čo sa vlastne stalo a ako mohlo dojsť k tomuto nerodozumeniu. Na finálny strih svojich reportáži si tak v budúcnosti bude musieť dať oveľa väčší pozor. 

Dobrou správou pre ňu zároveň je, že o prácu neprišla, aj keď je to v podobných prípadoch skôr výnimočné, keďže v očiach niektorých divákov mohla pokaziť kanálu 9 reputáciu. Murphy sa na Twitteri poďakovala svojmu šéfovi, ktorý jej dal druhú šancu a dokázala, že sa na obrazovke objaví hneď nasledujúci deň po tejto nešťastnej vulgárnej prezentácii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia