Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Jägermeister.
4. augusta 2020, 13:41
Čas čítania 1:36
Sponzorovaný obsah

Jej sety miluje celý svet. Má vlastnú značku oblečenia a spolu so značkou Jägermeister podporí slovenských a českých DJov

HUDBA DJ-ING HUDBA
Uložiť Uložené

Peggy Gou je výraznou osobnosťou svetovej hudobnej scény aj módneho priemyslu.

Módna návrhárka, DJka, producentka. Obdivuhodná postava svetovej hudobnej scény a módneho priemyslu. Ak ju ešte nepoznáš, je najvyšší čas to napraviť. Zoznám sa s Peggy Gou.

Pôvod v Južnej Kórei, budúcnosť v Berlíne

Narodila sa v Incheone v Južnej Kórei a už v útlom veku inklinovala k hudbe. V 8 rokoch začala chodiť na lekcie klasického klavíra a v 14 ju rodičia poslali do Londýna študovať angličtinu, kde sa neskôr vrátila na London College of Fashion. Po ukončení štúdia pracovala na chvíľu ako londýnska redaktorka časopisu Harper's Bazaar Korea.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peggy Gou 기 구 (@peggygou_),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peggy Gou 기 구 (@peggygou_),

Jej DJská kariéra sa začala v Londýne, a to za pomoci dobrej kamošky z Kórey, ktorá ju zasvetila do remesla. Svoj prvý koncert odohrala v hlavnom meste Spojeného kráľovstva - v nočnom klube Cirque Le Soir. Neskôr účinkovala týždenne v The Book Club. Po niekoľkých rokoch plných koncertov sa presťahovala do Berlína a v roku 2016 začal prelom v jej kariére. Vytvorila svoje prvé skladby aj prvý track, ktorý odohrala na prehliadke Style Icon Awards 2016 a nesie názov Hungboo. 


Úspešný rok 2018 a 2019

Rok 2018 bol rokom Peggy Gou a jej živých a nekompromisne tanečných setov. V tom istom roku po nej začal šalieť celý svet a jej meno sa začalo objavovať aj na najlepších festivaloch (americkej Coachelle či španielskej Primavere) a písali o nej svetové magazíny ako napríklad Vogue. V októbri koncertovala aj priamo v Prahe v klube ROXY.

Jej sety miluje celý svet. Má vlastnú značku oblečenia a spolu so značkou Jägermeister podporí slovenských a českých DJov
Zdroj: www.techno.cz

V roku 2019 ju Forbes za jej hudobnú kariéru zaradil do najlepších 30 pod 30. Vo februári spravila niekoľko zásadných krokov - rozhodla sa vydať vlastnou cestou v hudbe aj v móde. Založila módnu značku KIRKIN (čo v kórejčine znamená žirafa) s výrazným farebnými kúskami a nezávislú nahrávaciu spoločnosť Gudu Records, v rámci ktorej bola jej prvým počinom kompilácia DJ-Kicks: Peggy Gou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peggy Gou 기 구 (@peggygou_),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kirin (@kirin_),

 

Peggy Gou a #SAVETHENIGHT 

Peggy Gou je aj ambasádorkou iniciatívy #SAVETHENIGHT od značky Jägermeister, ktorá  vyzýva DJov po celom svete, aby ukázali čo v nich je a finančne si prilepšili počas obdobia koronakrízy, ktorá zasiahla aj ich.

Pegya
Zdroj: Jägermeister

Celý projekt podporuje nielen Peggy, ale aj český DJ a producent NobodyListen a lifestylový obchod Freshlabels. Aj tí v spolupráci so značkou Jägermeister podporia umelcov na celom svete, pričom na podporu českých a slovenských DJov poputuje suma 60 tisíc eur.

Pusť svoj set do sveta

Ak chceš, aby si tvoje sety vypočuli nielen fanúšikovia, ale aj spoločenstvo profesionálnych DJs a napríklad aj Peggy, stačí ak nahráš svoj najlepší set s minimálnou dĺžkou 30 minút do 9. augusta 2020 na stránku www.savethenight.cz. Okrem finančnej podpory budú DJovia podporení aj inými formami - niektorí z vyvolených napríklad získajú možnosť nahrávať v profi štúdiu.

Ak chceš vedieť viac informácií o tejto iniciatíve pozri TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia