Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Jägermeister.
15. júla 2020, 13:02
Čas čítania 1:11
Sponzorovaný obsah

Jägermeister podporí 60 000 eurami slovenských a českých DJov! Projekt #SAVETHENIGHT podáva pomocnú ruku našim hudobníkom

KULTÚRA DJ-ING HUDBA SLOVENSKÍ UMELCI
Uložiť Uložené

Jägermeister prichádza s pomocnou rukou pre šikovných DJov, ktorí rozprúdia každý klub.

Pandémia nezasiahla len obchodníkov, či gastro priemysel. O drvivú väčšinu svojich príjmov prišla aj komunita umelcov, barmanov a predovšetkým DJov, ktorí kvôli hygienickým a protipandemickým opatreniam nemohli rozprúdiť klub a robiť čo ich baví.

Finančná pomoc pre slovenských a českých DJov

Nepriaznivú situáciu v umeleckej a hudobnej komunite si uvedomuje aj značka Jägermeister, ktorá prichádza s pomocnou rukou pre všetkých DJov, v podobe jej nového projektu s názvom #SAVETHENIGHT. Vďaka nemu, majú slovenskí aj českí DJovia šancu ukázať, čo je v nich a prilepšiť si svoju finančnú situáciu.

1 milión eur pre svetových DJs. Jägermeister podporí 56 najlepších umelcov, buď medzi nimi aj TY!
Zdroj: Jägermeister

Celý projekt je podporovaný svetovo známou DJkou Peggy Gou, českým DJom a producentom NobodyListen a lifestylovým obchodom Freshlabels. Aj tí v spolupráci so značkou Jägermeister podporia umelcov a preinvestujú až 1 milión eur, pričom na podporu českých a slovenských DJov poputuje z tejto sumy 60 tisíc eur.

Som hrdým ambasádorom tohto projektu, ktorým Jägermeister ukázal úprimnú snahu podporiť mladých interpretov. Teším sa na kopec novej hudby a mien, ktoré sa ku mne dostanú a možno práve tento projekt naštartuje niekomu hviezdnu kariéru k čomu budem rád nápomocný”, dodal slovenský ambasádor Yaksha. 


 slovenský ambasádor Yaksha
slovenský ambasádor Yaksha Zdroj: Jägermeister

Pravidlá iniciatívy

Pravidlá projektu a celej iniciatívy sú naozaj veľmi jednoduché. Ak si DJ, stačí ak nahráš svoj najlepší set s minimálnou dĺžkou 30 minút do 9. augusta 2020 na stránku www.savethenight.cz. Tam si ju vypočujú nielen tvoji súčasní a budúci fanúšikovia, ale na záver celého projektu aj spoločenstvo profesionálnych DJs, ktorí rozhodnú o tom, či aj tebe poputuje finančná podpora. Ale to nie je všetko. Okrem finančnej podpory budú DJs podporení aj inými formami - niektorí z vyvolených napríklad získajú možnosť nahrávať v profi štúdiu.

1 milión eur pre svetových DJs. Jägermeister podporí 56 najlepších umelcov, buď medzi nimi aj TY!
Zdroj: Jägermeister

Projekt #SAVETHENIGHT ale nezahŕňa len iniciatívu pre DJov, ale aj limitovanú edíciu fľaše s unikátnym dizajnom, ktorý nesie posolstvo nádeje a solidarity komunitám nočného života. Dizajn limitovanej edície vytvoril nemecký ilustrátor Max Löffler a ak sa ti páči, môžeš nočný život podporiť jej kúpov aj ty - nájdeš ju napríklad na online store bottlesandstories.sk.


1 milión eur pre svetových DJs. Jägermeister podporí 56 najlepších umelcov, buď medzi nimi aj TY!
Zdroj: Jägermeister
Späť
Zdieľať
Diskusia