Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. júla 2020, 8:04
Čas čítania 0:54
Matej Krajčovič

Toto je nový Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Firme unikli všetky technické parametre

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

O mesiac neskôr tento smartfón vyzve iPhone 12.

Kým v septembri sa už pravidelne môžeš tešiť na nové iPhony, Samsung predstavuje svoje nové telefóny dvakrát za rok. Na jar sériu Galaxy S, v auguste Galaxy Note. 

A práve o nadchádzajúcom Samsungu Galaxy Note 20 Ultra už vieme úplne všetko, na internet totiž podľa XDA Developers unikli kompletné technické parametre aj obrázky s podobou nového smartfónu.

Toto bude nový Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Firme unikli všetky technické parametre
Zdroj: twitter.com

Tešiť sa môžeš napríklad na obrovský 6,9-palcový AMOLED displej s typickými zakrivenými okrajmi, ktorý dostane QHD rozlíšenie (3200 x 1440 bodov) a podporu 120 Hz obnovovacej frekvencie. Chrániť ho má sklo Gorilla Glass 7. generácie. 

Vnútri pobeží rovnaký procesor, ako poznáš z tohtoročného Galaxy S20, teda Exynos 990. Doplnený má byť až 12 GB operačnej pamäte a 256 alebo 512 GB úložiskom. 

Odporúčané
Recenzia Samsungu Galaxy S20 Ultra 5G za minimálne 1 349 eur. Má právo byť drahší ako nový iPhone? Recenzia Samsungu Galaxy S20 Ultra 5G za minimálne 1 349 eur. Má právo byť drahší ako nový iPhone? 28. apríla 2020, 10:23

Dnes však už oveľa viac zaujmú fotoaparáty. Primárny čip bude mať v tomto prípade až 108-megapixelové rózlíšenie, ktoré bude telefón využívať aj na digitálne, až 50-násobné zoomovanie v spolupráci s druhým 12 Mpix objektívom s 5-násobným optickým priblížením. Samsung túto technológiu volá Space Zoom. Tretia optika (taktiež 12 Mpix) poslúži na širokouhlé fotografie. 

Toto bude nový Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Firme unikli všetky technické parametre
Zdroj: twitter.com

Očakávať môžeš tradičné dotykové pero S Pen, ktoré sa opäť bude dať zasunúť priamo do tela smartfónu. Samsung o ňom hovorí ako o Real Feel pere, takže sa dá predpokladať, že opäť zlepší zážitok z čarbania si poznámok. 

Výbavu doplní aj 4 500 mAh batéria s podporou rýchleho a bezdôtového nabíjania. Z renderov je jasné, že konštrukcia zostane verná tomu, čo už z portfólia Samsungu dobre poznáme. 

Toto bude nový Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Firme unikli všetky technické parametre
Zdroj: twitter.com
Domov
Zdieľať
Diskusia