Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti LIDL.
20. júla 2020, 9:39
Čas čítania 2:29
Sponzorovaný obsah

Plat 1 350 €, služobné auto a perspektívna budúcnosť. Máme pre teba trainee program, aký sa neodmieta

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Staň sa súčasťou trainee programu, ktorý na šiestich miestach ponúka Lidl Slovenská republika.

Situácia na pracovnom trhu nie je vzhľadom ku korona kríze a jej ekonomickým dopadom práve ideálna. Zvyšuje sa nezamestnanosť, mnoho odvetví je nestabilných, čo sa prejavuje aj na znižovaní platov a menšom počte ponúkaných pracovných pozícií. Dnešní stredoškolskí a vysokoškolskí absolventi stoja pred náročnou situáciou, nakoľko hľadanie práce, je v tomto období naozajstnou výzvou.

To sa ale nevzťahuje na všetky odvetvia, či zamestnávateľov. Lidl Slovenská republika teraz prichádza s pracovnou ponukou šitou na mladých ambicióznych ľudí, ktorí sa chcú vypracovať.

Lidl Slovenská republika hľadá mladé talenty do trainee programu. Kandidát získa plat 1 350 €, služobné auto a perspektívny job
Zdroj: Lidl

Len pár mesiacov ťa delí od manažérskej pozície

Dnešní mladí ľudia, chcú nielen stabilitu, ale aj perspektívu. Chcú sa vzdelávať, rásť a mať víziu, kam sa môžu posunúť. Ak patríš k takýmto mladým ľudom aj ty a lákajú ťa manažérske pozície, ale nemáš ešte dosť skúseností, či praxe, zbystri pozornosť.

Trainee program od spoločnosti Lidl Slovensko je zameraný na "výchovu" mladých ľudí. Trvá 12 mesiacov a pozostáva z 3 fáz. V každej z nich sa zoznámiš s niečím iným, najprv získaš základné znalosti v oblasti predaja, potom budeš pokračovať rozvojom riadiacich kompetencií a vedenia tímu a napokon, v poslednej fáze, si vyskúšaš prácu priamo v logistickom centre v Seredi a vybraných oddeleniach centrály. Na konci programu budeš špičkovým manažérom či manažérkou predajne.

Lidl Slovenská republika hľadá mladé talenty do trainee programu. Kandidát získa plat 1 350 €, služobné auto a perspektívny job
Zdroj: Lidl

Plat 1350 eur a služobné auto

Okrem perspektívnej budúcnosti ťa isto potešia aj super pracovné podmienky, ktoré ťa čakajú už počas prvého roka zaškolovania. Čaká ťa nástupný plat 1350 euro, či služobné auto, ktoré budeš mať k dispozícii a taktiež množstvo benefitov, z ktorých si môžeš vybrať. Trainee program je momentálne voľný pre absolventov v šiestich mestách, takže je veľká šanca, že túto príležitosť máš aj v okolí svojho bydliska. Stačí, aby si sa rozhodol, poslal svoje CV a hneď si o krok bližšie k svojej budúcej sľubnej kariére.

Čo sa očakáva od teba?

Ak rozmýšľaš, či si správny kandidát, máme pre teba informácie, ktoré ti pomôžu rozhodnúť sa. K tomu, aby si sa stal súčasťou tímu musíš splniť niekoľko požiadaviek, ich kompletný zoznam nájdeš v boxe nižšie.

Požiadavky na trainee program:
  • ukončené stredoškolské alebo vysokoškolské vzdelanie (1. alebo 2. stupňa) v akademickom roku 2018/2019 alebo 2019/2020
  • vodičský preukaz sk. B.
  • schopnosť prevziať zodpovednosť
  • analytické a komunikačné schopnosti
  • vysoká schopnosť pracovného nasadenia a zaťaženia
  • pozitívny postoj k obchodu
  • ochota k fyzickej práci
  • flexibilita
  • prozákaznícke myslenie
  • odolnosť voči stresu a ochota učiť sa

Lidl Slovenská republika hľadá mladé talenty do trainee programu. Kandidát získa plat 1 350 €, služobné auto a perspektívny job
Zdroj: Lidl

Čo ti o programe povedia tí, ktorí ho už skúsili?

Trainee programom si prešlo už veľa mladých a šikovných ľudí. Pozri sa, aké sú ich skúsenosti, dojmy a čo všetko sa naučili.

„Je to jedinečná príležitosť pre všetkých mladých ľudí, ktorú im len tak hociktorá firma neponúkne. Prejdete si kompletne všetkým,  pôjdete od nuly a postupne sa vám dostane obraz o celkovom fungovaní predajne a firmy. Ja osobne som si užila celý čas zapracovania a spoznala som množstvo skvelých ľudí, s ktorými som v úzkom kontakte doteraz a keď som dostala svoju vlastnú filiálku, tak som sa na nich mohla vždy obrátiť a vždy mi pomohli," hovorí Viktória Farbiaková.

„Životná skúsenosť, kariérna príležitosť. Ako povedal môj šéf, to čo som v Lidli v mojom veku zažil, v kombinácií aj s obdobím korony, mi nikto už nevezme a je to obrovská skúsenosť v mojom živote. Mladý ambiciózny človek nedostane na každom rohu príležitosť viesť 30-40 ľudí, všetkým sa snažiť vyhovieť, každodenne ich motivovať do náročnej práce, zároveň riešiť otázky koho vyhodiť, kým ho nahradiť...A popritom všetkom sa snažiť plniť vopred stanovené čísla. V Lidli nie je sekunda času na to nudiť sa a aj keď to človeka častokrát absolútne vyčerpá, čas mu ujde rýchlo a v práci sa naozaj nenudí :),“ hovorí s úsmevom Adam Kapusta.

„Program mi pomohol pochopiť základy fungovania spoločnosti a fungovania predajne. Naučil ma tiež aj trpezlivosti a aj tomu, že nie všetky výsledky sa nedostavia na počkanie,"

objasňuje Kubo Ivancik.

Všetky podrobné informácie a formulár, kde sa môžeš zaregistrovať  a uchádzať o miesto nájdeš TU

Domov
Zdieľať
Diskusia