Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2020, 13:21
Čas čítania 2:33
Richard Balog

Móda Refresher: NobodyListen je najlepšie obliekajúcim sa interpretom na našom území

Móda Refresher: NobodyListen je najlepšie obliekajúcim sa interpretom na našom území
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložiť Uložené

Dior, Comme des Garcons, ale tiež Converse, Acne Studios či vlastný merch. Inšpiruj sa Jakubovými outfitmi.

Jakub „NobodyListenStrach je pre nás už dlhé roky obrovskou inšpiráciou, a to nielen v rámci hudby či módy, ale hlavne svojím postojom k životu. Nevzdáva sa, neposudzuje ostatných, neustále pracuje na nových projektoch a v rôznych smeroch posúva kultúru, respektíve jej vnímanie na území Českej, ale tiež Slovenskej republiky. 

O aktivitách tohto multitalentovaného človeka by sme vedeli písať dlhé litánie, avšak dnes sa zameriame na jeho módny vkus, ktorý sa v priebehu posledných rokov výrazne formoval a môže byť inšpiráciou pre každého mladého muža.

Strojca mimoriadne obľúbených akcií s názvom Addict často strieda a kombinuje streetwear s high-end kúskami najznámejších značiek, ale cudzia mu nie je ani domáca tvorba typu ODIVI, s ktorými má na konte hneď niekoľko spoločných kolekcií prezentovaných na MBPFW.

Teraz sa už ale poďme spoločne pozrieť na 10 outfitov, ktorých nadčasovosť dokáže zaujať nielen v súčasnosti, ale pokojne aj v roku 2021 a neskôr. 

Domov
Zdieľať
Diskusia