Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2020, 21:52
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Pokora Tekashiho obchádza aj naďalej, v prvom klipe po roku a pol ukazuje sledovací náramok od polície a napodobňuje výstrely

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dúhový raper je späť s novým videoklipom, v ktorom nezostal svojej povesti nič dlžný.

6ix9ine po roku a pol vo väzení vydáva prvý singel. Ten dostáva názov Gooba a mladý raper v ňom opäť robí všetko, čo vie najlepšie. Nakladá svojim kolegom do zvučného beatu, ktorý dopĺňa o výkriky a napodobňuje pri tom zvuky výstrelov. Samozrejmosťou je už aj sprievodný klip, ktorý vznikal v karanténnych podmienkach a zároveň zohľadňuje skutočnosť, že je 6ix9ine do augusta ešte väzňom so sledovacím náramkom na nohe v domácom väzení. 

Odporúčané
5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 3. apríla 2020, 10:26

Podľa všetkého teda vizuál vznikal v jednej z izieb jeho domu a hosťujú v ňom kamarátky jeho priateľky Jade, ktorá dostáva v klipe skoro hlavnú úlohu. Tekashi predvádza svoje typické tanečné kreácie, farebné vlasy mu však už odrástli, a tak si pomáha zapletenými vrkočmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia