Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2020, 12:06
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Kanye West je oficiálne miliardárom, nie je však nadšený, údajne sa autorom rebríčka vo Forbes stažoval, že nevedia počítať

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Majetok Kanyeho Westa sa podľa prestížneho rebríčka pohybuje vo výške 1,3 miliardy. On sám si myslí, že je to 3,3 miliardy.

Kanye West je kontroverzným umelcom aj napriek tomu, že už konvertoval na kresťanskú vieru a v gospelových skladbách sa snaží pozdvihnúť duchovnú stránku seba aj svojich poslucháčov. Zároveň popritom v rozhovoroch vyhlasuje, že je miliardárom, aj keď na to nemá hmatateľné dôkazy a verejne kritizuje pokojne aj svoju manželku, pretože sa mu nepáči, ako sa správa na Instagrame. 

Dnes však už má Kanye aspoň malý  dôvod na radosť, aj keď podľa magazínu Complex v skutočnosti spokojný nie je. Forbes ho síce oficiálne uznal ako miliardára, jeho skutočný majetok však ohodnotil „len“ na 1,3 miliardy dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia