Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2020, 7:47
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

6ix9ine je vonku, prepustili ho kvôli hrozbe koronavírusu

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Jeden z najpopulárnejších raperov súčasnosti opustil pred niekoľkými hodinami federálnu väznicu.

Je to oficiálne – Tekashiho 6ix9ine dnes prepustili z väzenia a zvyšok trestu si odsedí v domácej vynútenej karanténe v New Yorku s náramkom na nohe, informuje The Guardian. Prepustenie zabezpečil právnik Lance Lazzaro, ktorý podal špeciálnu žiadosť, keďže je podľa neho Tekashi ako astmatik ohrozenou skupinou v súvislosti rozširujúcou sa pandémiou koronavírusu aj v systéme väznice, kde držali slávneho rapera. 

Súd žiadosti vyhovel a vo štvrtok poobede 6ix9ine mohol opustiť väznicu. Jeho kroky smerovali do domu v New Yorku, náramok by mu mali dať dole na konci júla, resp. na začiatku augusta, a to aj napriek tomu, že mu 24-mesačný trest vyprší v novembri 2020. Tekashi uzavrel výhodnú dohodu s FBI – za udanie celého nebezpečného gangu Nine Trey, ktorého bol súčasťou, mu súd znížil pôvodný 47-ročný trest na nutné minimum, keďže prokurátor označil jeho pomoc za signifikantnú.

Zatiaľ nie je zrejmé, kam budú viesť Tekashiho kroky. Nie je vylúčené, že môže byť v ohrození, keďže sa mu budú chcieť členovia gangov pomstiť, už skôr avizoval, že si chce zadovážiť nonstop ochranku. Podľa všetkého ho v najbližších dňoch uvidíme aj na Instagrame. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

... je vonku!!!

Príspevok, ktorý zdieľa JUDr. Michal Straka (@egoemo),

Domov
Zdieľať
Diskusia