Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2020, 22:00
Čas čítania 0:31
Tina Hamarova

V Taliansku sa zo dňa na deň koronavírusom nakazilo takmer 3 500 ľudí. 175 zomrelo

V Taliansku sa zo dňa na deň koronavírusom nakazilo takmer 3 500 ľudí. 175 zomrelo
NEWS
Uložiť Uložené

Taliansko je druhou najzasiahnutejšou krajinou sveta po Číne.

Z Talianska prichádzajú každý deň čím ďalej, tým viac katastrofálne čísla. Od piatku pribudlo takmer 3 500 nových prípadov a zomrelo 175 pacientov. Taliansko tak počtom nakazených ochorením Covid-19 prekročilo hranicu 20 tisíc nakazených a je druhou najviac postihnutou krajinou po Číne. Celkovo koronavírusovému ochoreniu podľahlo už 1 441 Talianov.

Oproti predošlému dňu zomrelo z piatka na sobotu menej ľudí, podľa stránky worldometer je aktuálne v kritickom stave minimálne 1 500 pacientov.

Taliansko pre kritickú situáciu zrušilo väčšinu civilných letov na najväčšie letiská v krajine, vrátane Ríma. Prerušenie sa nebude týkať letov určených na mimoriadne zdravotné služby či štátnych predstaviteľov. Okrem toho je celá krajina už takmer týždeň v povinnej karanténe, narastajúci počet chorých aj napriek tomu nevedia zastaviť. 

Odporúčané
Veronika je v Miláne kvôli koronavírusu v karanténe. Ľudia tu nerešpektovali pravidlá a teraz takmer nemôžeme vyjsť (rozhovor) Veronika je v Miláne kvôli koronavírusu v karanténe. Ľudia tu nerešpektovali pravidlá a teraz takmer nemôžeme vyjsť (rozhovor) 12. marca 2020, 10:46
Domov
Zdieľať
Diskusia