Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 16:59
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Polícia chytila 11-ročneho chlapca šoférovať auto. Rodičia mu to vraj dovolili preto, aby prestal hrať GTA

NEWS GTA V
Uložiť Uložené

Nechali ho vyskúšať si GTA v reálnom živote.

V anglickom meste Blackpool polícia zastavila iba 11-ročného chlapca, ktorý šoféroval vozidlo značky Vauxhall. Jeho rodičia mu totiž dovolili riadiť ich auto po parkovisku, kde mu dávali lekciu šoférovania. Podľa úradov boli už unavení z toho, že ich syn celé dni sedí doma a hrá GTA. Sľúbili mu preto, že si to môže vyskúšať na vlastnej koži v reálnom živote.

Ako informuje stanica BBC, keďže išlo len o dieťa, polícia nevyvodila žiadne následky. Jeho otec, ktorý sa v čase zastavenia príslušníkmi policajnej hliadky nachádzal vedľa chlapca, si však vyslúžil dopravný priestupok. 

Odporúčané
Ako sa vyvíjala legendárna séria Grand Theft Auto, čo boli jej najväčšie pády a prečo dnes patrí k najlepším hrám Ako sa vyvíjala legendárna séria Grand Theft Auto, čo boli jej najväčšie pády a prečo dnes patrí k najlepším hrám 25. decembra 2019, 10:25

O prípade informovala miestna polícia na ich oficiálnom Twitteri. Prípad však zobrali s nadhľadom a dávkou humoru. Do príspevku dokonca pridali veľavravnú snímku obrazovky z GTA V s textom „BUSTED“. 

„Vodičom auta bol 11-ročný (áno, jedenásť) chlapec. Rodičia už boli unavení z toho, že ich dieťa sa celé dni hrá na hernej konzole PlayStation hru Grand Theft Auto, a preto ho zobrali na parkoviskoaby si natrénoval skutočné šoférovanie,“ píšu muži zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia