Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. februára 2020, 11:05
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Prestaň sa vyhovárať ako kok, aj keď vieš, ako chutí dno. Samey ukazuje v novom klipe preplnené kluby

HUDBA SAMEY
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew plní s novým projektom XYZ všetky československé zastávky a jeho hudba sa teší momentálne najväčšiemu úspechu vôbec.

Už nie je tajomstvom, že členovia F*CK THEM sa prvýkrát toto leto objavia na festivale Hip Hop Žije, pričom pôjde o ich premiéru na vlastnom pódiu. Chýbať, samozrejme, nebudú, ani členovia Haha Crew a obzvlášť Samey, ktorému sa v súčasnosti darí plniť klub za klubom v rámci XYZ turné k najnovšiemu projektu. Aj ten sa právom teší obľube kritikov, keďže Samey ako jeden z mála odbočil z očakávanej cesty a opäť si nachádza vlastnú, ktorá rap poníma z úplne inej perspektívy. 

Najnovší videoklip pochádza práve zo záberov zo šous, ktoré však v súčasnosti košického rapera vyjadrujú najlepšie. Aj v kombinácii s motivačno-melancholickým trackom video zaznamenáva autentické emócie Sameya pred koncertmi, počas nich a po nich. Nechýbajú ani jeho najdôležitejší ľudia, žiaľ, Ben Cristovao ako hosť v tomto prípade priestor nedostal.

O video sa postaral Juraj Danko, produkciu doplnil Imotape Productions a ruku k dielu priložil aj známy zvukový inžinier Vlado Meller, ktorý mal možnosť spolupracovať s Kanyem Westom, Michaelom Jacksonom či Red Hot Chili Peppers. 

Odporúčané
Samey nepotrebuje alkohol, drogy, zbrane ani značkové oblečenie, aby bol deťom za príklad. Stačí mu pravda Samey nepotrebuje alkohol, drogy, zbrane ani značkové oblečenie, aby bol deťom za príklad. Stačí mu pravda 27. októbra 2019, 21:47
Domov
Zdieľať
Diskusia