Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. februára 2020, 11:14
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Vulgárny telefonát v Teleráne: Volaký k***t sa so mnou zahráva, reagovala volajúca na súťaž o 2 500 €

NEWS
Uložiť Uložené

Moderátori zostali na malý moment mierne zarazení.

TV Markíza vysiela svoj televízny program Teleráno už dlhé roky a za ten čas ich moderátori zažili rôzne príhody. V novej časti však museli kvôli vulgárnej volajúcej naozaj rýchlo zaimprovizovať.

Dobré ránko, tu je Lenka a Daro z Telerána, mali sme pre vás 2 500 €, ale to by ste museli zodvihnúť inými slovami, tým naším heslom, škoda“ reagoval moderátor Daro Richter na to, že žena na druhej strane zdvihla telefón s otázkou „prosím?“.

Pani na linke však slovám Richtera zjavne neverila a ešte predtým, než stihla zavesiť, s podráždeným hlasom povedala: „Teraz mi volal, neviem, nejaký neznámy, volaký k***t sa so mnou zahráva.

Lenka Šóošová a Daro Richter zostali na malý moment ako „zmrazení“, ale skúsení moderátori ihneď na to profesionálne pokračovali v programe, ako keby sa nič nedialo.

Podľa ich slov môžeš už v pondelok vyhrať rovných 3 000 €, ale len v prípade, ak na zdvihnutie telefonátu odpovieš správnym heslom. A zo slov vyššie menovanej panej si určite príklad neber.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia