Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2020, 8:04
Čas čítania 1:16
Tímea Krauszová

Hologram Whitney Houston spúšťa turné už o pár dní. Pozri sa, ako to bude vyzerať

HUDBA
Uložiť Uložené

Na krátkej ukážke toho, ako bude hologram počas turné vyzerať a znieť, si ľudia, samozrejme, okamžite zgustli na sociálnych sieťach.

Vo Veľkej Británii odštartuje svetové turné Whitney Houston už 25. februára. Nie, nepomýlili sme sa. Vieme, že Whitney nás navždy opustila v roku 2012. Napriek tomu tento rok štartuje šnúru koncertov, na ktorých vystúpi jej hologram. Koncertovať bude aj na Slovensku, 21. marca 2020.

Jeden zo svojich najväčších hitov, Greatest Love Of All, si mohli diváci rannej televíznej relácie This Morning vypočuť v stredu ráno. Na krátkej ukážke toho, ako bude hologram počas turné vyzerať a znieť, si ľudia, samozrejme, okamžite zgustli na sociálnych sieťach. Podľa očakávaní to totiž nie je to pravé orechové.

Whitney by to chcela, tvrdí jej švagriná

Pat Houston je švagrinou zosnulej speváckej hviezdy. Kedysi bola jej manažérkou a teraz spravuje všetok jej majetok. Práve s ňou sa počas rannej šou spojili. Z konceptu hologramu je nadšená a tvrdí, že práve takto by to chcela aj Whitney. Tá milovala svoju rodinu nadovšetko, súčasťou rodiny pre ňu bola aj obrovská fanúšikovská základňa. Šnúra koncertov je venovaná im.

Domov
Zdieľať
Diskusia