Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2020, 20:14
Čas čítania 0:59
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot sa dostane na smartfóny. Mobilná hra ponúkne všetko, čo milujeme na prvých dieloch obľúbenej plošinovky

TECH
Uložiť Uložené

Activision si zaplatilo vývoj mobilnej hry zo série Crash Bandicoot.

Internetom koluje špekulácia, že Activision, ktorý vlastní značku Crash Bandicoot, si zaplatil za vývoj nového dielu. Avšak, nemá ísť o klasickú hru na PC a konzoly v štýle N. Sane Trilogy. Ľudia z biznisu síce tvrdia, že sa dočkáme aj celkom nového Crasha, no ešte predtým podľa všetkého dorazí mobilná hra. Práve z nej majú pochádzať screenshoty nižšie, ktoré sa objavili na hernom fóre ResetEra a austrálskom Kotaku. 

Vzhľadom na to, že ide o hru od Activision, môžeme očakávať aj všelijaké mikrotransakcie a možnosti, ako si vylepšovať schopnosti či dokonca základňu, ktorá je spomenutá na jednom z obrázkov. Hra sa bude hrať vo vertikálnej polohe. Levely budú zrejme menšie a hlavne užšie ako v prvých hrách, no nie je to isté.

Môžeme sa dočkať rôznorodých úrovní a štýlov gameplaya, no najprv si musíme počkať na plnohodnotné odhalenie, ktoré by nemali byť ďaleko. Za vývojom má stať spoločnosť King (Candy Crush, Bubble Witch Saga), ktorá od roku 2015 patrí pod Activision. Viac informácií prinesieme hneď, ako Activision hru predstaví.

Domov
Zdieľať
Diskusia