Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2020, 8:23
Čas čítania 1:02
Vl Mi

Jeff Bezos zakladá nadáciu na záchranu planéty, vloží do nej 10 miliárd dolárov

OSOBNOSTI JEFF BEZOS KLIMATICKÁ ZMENA
Uložiť Uložené

Bezos to oznámil na Instagrame.

Planétu máme len jednu a aj napriek tomu nemyslíme na jej budúcnosť. Netriedime odpad, znečisťujeme ovzdušie a je nám jedno, čo po nás ostane pre budúce generácie. Nie však všetkým.

Odporúčané
Najbohatší muž sveta Jeff Bezos si kúpil najdrahšiu rezidenciu v LA. Pri majetku 120 miliárd eur si to takmer ani nevšimol Najbohatší muž sveta Jeff Bezos si kúpil najdrahšiu rezidenciu v LA. Pri majetku 120 miliárd eur si to takmer ani nevšimol 13. februára 2020, 13:10

Medzi takých nepatrí napríklad miliardár Jeff Bezos, šéf Amazonu a jeden z najbohatších ľudí na planéte. Na Instagrame napísal, že zakladá fond na záchranu planéty. 

„Som nadšený, že môžem oznámiť, že zakladám Bezos Earth Fund,“ napísal k fotografii, na ktorej je planéta Zem. Pokračuje, že je pre ňu najväčšou hrozbou zmena podnebia. Preto chce spolu s ďalšími pracovať na tom, aby jej pomohol.

Domov
Zdieľať
Diskusia