Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2020, 13:10
Čas čítania 0:47
Tina Hamarova

Najbohatší muž sveta Jeff Bezos si kúpil najdrahšiu rezidenciu v LA. Pri majetku 120 miliárd eur si to takmer ani nevšimol

Najbohatší muž sveta Jeff Bezos si kúpil najdrahšiu rezidenciu v LA. Pri majetku 120 miliárd eur si to takmer ani nevšimol
Zdroj: Twitter
ZAUJÍMAVOSTI AMAZON JEFF BEZOS
Uložiť Uložené

V porovnaní s priemerným platom na Slovensku, je to, ako keby si pri ročnom zárobku 10-tisíc eur, kúpil dom za 80 eur.

Jeden z najbohatších ľudí na svete zakladateľ Amazonu Jeff Bezos sa dostal opäť na titulky amerických médií. Podľa The Wall Street Journal si kúpil najdrahšiu nehnuteľnosť v Los Angeles. Vila Warner Estate ho vyšla približne 151 miliónov eur. Pri svojom majetku 120 miliárd si takýto nákup takmer ani nevšimol.

Vila v gregoriánskom štýle bola navrhnutá v roku 1930 pre Jacka Warnera, zakladateľa filmovej produkčnej spoločnosti Warner Bros.  Rozlieha sa na ploche 3,8 hektára a podľa webu TMZ má  obrovské záhrady, niekoľko domov pre hostí, tenisový kurt, bazén či 9-jamkové golfové ihrisko. Nebude chýbať ani vlastná budova pre Bezosove luxusné autá s čerpacou stanicou. V megavile by dokonca mala byť drevená podlaha, na ktorej osobne stál Napoleon.

Domov
Zdieľať
Diskusia