Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2020, 18:37
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Billie Eilish si myslí, že jej vystúpenie na Oscaroch bolo odpad. Vysvetlila prečo

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

18-ročná speváčka sa netají tým, že mala strach.

18-ročná popová hviezda a 5-násobná držiteľka Grammy vo všetkých najprestížnejších kategóriách s jediným albumom tvrdí, že jej vystúpenie na odovzdávaní cien Akadémie za veľa nestálo.

Doslova používa slovo „odpad,“ keď komentuje, ako sa jej darilo pre New Music Daily. Tvrdí, že bola celý deň nervózna. Dôvodom bolo aj to, že na Oscaroch sedia v publiku diametrálne odlišní ľudia, ako na Grammy. Na hudobných cenách zároveň mnoho z nich poznala, čo rovnako vnímala ako výhodu. V súvislosti si vystúpením v rámci filmového galavečera dodala, že obaja s Finneasom boli vystrašení a v konečnom dôsledku sa tešili, keď bolo po všetkom. 

Odporúčané
Justin Bieber sa rozplakal, keď rozprával o Billie Eilish. Chce ju chrániť, ona tvrdí, že spevák bol jej prvou láskou Justin Bieber sa rozplakal, keď rozprával o Billie Eilish. Chce ju chrániť, ona tvrdí, že spevák bol jej prvou láskou 15. februára 2020, 20:35

Billie Eilish vystúpila na Oscaroch so skladbou Yesterday od The Beatles. Spoločne s bratom Finneasom, ktorý je producentom všetkých jej skladieb, si uctili pamiatku mnohých zosnulých osobností Hollywoodu vrátane legendárneho basketbalistu Kobeho Bryanta. Ten je rovnako držiteľom prestížneho Oscara – za krátkometrážny animovaný film Dear Basketball.

Domov
Zdieľať
Diskusia