Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2020, 17:43
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Justin Bieber zakomponoval do nového albumu rapové prvky. Zažil najhoršie chvíle v živote, vydáva teraz to najlepšie v kariére?

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Po piatich rokoch sa Justin vrátil, chvíľami to však vyzeralo tak, že navždy upadne do zabudnutia.

Justin Bieber po piatich rokoch prichádza s novým albumom, ktorý si fanúšikovia od dnešného dňa môžu vypočuť na streamovacích platformách a tiež na YouTube. O prvenstvo v rebríčku Billboardu sa uchádza náložou 17 skladieb, ktorých ústredná téma je jednoznačná – láska k žene, ktorá ho zachránila od zatratenia.

Kritci si už po prvých hodinách všimli, že album je výrazne iný aj s prihliadnutím na to, že na ňom Justin pracuje len v rámci okruhu svojich najbližších. Absencia hudobníkov a textárov ako BloodPop, Ed Sheeran, alebo Benny Blanco je viditeľná. 

Odporúčané
Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana 1. februára 2020, 13:58

Aj keď Justin stavil  na kvalitných hostí a veľmi silný osobný motív, pravdepodobne najväčším hitom zostane Yummy, ktorý sa na najvyššiu priečku v počúvanosti neprepracoval. Očakávame, že v porovnaní s Purpose bude mať Changes oveľa slabší výkon. Je zároveň otázne, aké sú očakávania samotného interpreta.

Domov
Zdieľať
Diskusia