Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2020, 10:46
Čas čítania 0:56
Matej Krajčovič

YouTuber rozlomil ohybnú Motorolu Razr. Jeho test ti mal ukázať, čo všetko mobil vydrží

TECH
Uložiť Uložené

Poškodí sa oveľa ľahšie, než bežné smartfóny.

YouTuber Zack Nelson, známejší pod prezívkou JerryRigEverything sa často venuje testom odolnosti mobilov. Tentokrát sa zameral na novú Motorolu Razr s revolučným skladacím displejom, keďže sa očakáva, že práve táto technológia bude trendom roka 2020. 

Pri skladacích obrazovkách však momentálne existujú veľké obavy z toho, či extrémne zložitý mechanizmus vôbec vydrží pravidelné používanie. 

Odporúčané
Skladacia Motorola Razr má problém. Revolučný mechanizmus vydržal len 27-tisíc opakovaní Skladacia Motorola Razr má problém. Revolučný mechanizmus vydržal len 27-tisíc opakovaní 7. februára 2020, 18:19

V prípade Motoroly tieto obavy znásobil aj nedávny test webu CNET, v ktorom kĺb Razru kapituloval už po 27-tisícoch roztvorení a zatvorení, hoci výrobca zdôraznil, že v po internom testovaní bolo všetko v poriadku, odolnosti svojho produktu verí a chybu vidí skôr v stroji, ktorý nebol nastavený priamo pre ich mobil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia