Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2020, 8:41
Čas čítania 0:53
Tímea Krauszová

Ak si v 14-tich nekradol električky, poď k nám: Dievča, ktoré sa snažilo šoférovať električku, sa stalo inšpiráciou pre inzerát

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Treba uznať, že adminom stránky nechýba zmysel pre humor.

Dopravný podnik Bratislava (DPB) využil nepríjemnú situáciu zo štvrtka, 6. februára a rozhodli sa ju  otočiť na reklamu. „Možno ste postrehli, že u nás chcú jazdiť už tínedžeri,“ narážajú na prípad 14-ročnej slečny, ktorá sa pokúšala vystriedať vodičov električiek v hlavnom meste. O prípade sme ťa pred dvoma dňami informovali.

Ešte v ten deň na svojej facebookovej stránke vytvoril DPB inzerát, v ktorom situáciu šikovne využil. Stále totiž hľadajú nové posily a s humorom sa rozhodli verbovať na sociálnej sieti.

Ak si nekradol v štrnástich električky, poď  k nám

DPB sľubuje, že ti splní tvoj sen nosiť uniformu vodiča DPB. Má to však niekoľko pravidiel. Tínedžeri to, žiaľ, robiť nemôžu (našťastie pre všetkých cestujúcich).

„Im to dovoliť nemôžeme, ale ak máš aspoň 20 rokov (24 pre autobusy a trolejbusy), vlastníš vodičský preukaz aspoň skupiny B, spĺňaš zdravotné predpoklady, nekradol si v štrnástich električky, poď k nám!“  píše DPB. Takéto PR si na Facebooku v komentároch pochvaľovali viacerí. Komunikácia dopravného podniku sa im páči, dokonca tvrdia, že by sa ňou mohli inšpirovať aj ostatné mestá.

Vo štvrtok, 6. februára sa po hlavnom meste pohybovalo mladé dievča oblečené v originálnej uniforme DPB, pričom vodičov električiek presviedčalo, že ich má vystriedať a v jazde s cestujúcimi pokračovať ona. „Toto nie je naša vodička! Dajte si, prosím, pozor, nekomunikujte s touto osobou, no najmä jej neumožňujte nástup do kabíny vodiča!“ upozorňoval v ten deň DPB.

Odporúčané
Ako vyzerá bežný deň revízora v Bratislave? Kontrolujú vždy vo dvojiciach, robia audiozáznam a majú so sebou SBS-kára (Rozhovor) Ako vyzerá bežný deň revízora v Bratislave? Kontrolujú vždy vo dvojiciach, robia audiozáznam a majú so sebou SBS-kára (Rozhovor) 12. novembra 2019, 10:11
Domov
Zdieľať
Diskusia