Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2020, 11:31
Čas čítania 0:49
Matej Krajčovič

V Bratislave sa pohybuje 14-ročné dievča, ktoré presviedča vodičov, že má šoférovať električku. Je oblečené v oficiálnej uniforme

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Upozorňujú na ňu nástenky vo vozovniach DPB.

Bratislavský dopravný podnik má problém, informujú Bratislavské noviny. Po hlavnom meste sa má pohybovať mladé dievča oblečené v originálnej uniforme DPB, pričom vodičov eletričiek presviedča, že ich má vystriedať a v jazde s cestujúcimi pokračovať ona. 

„Toto nie je naša vodička! Dajte si, prosím, pozor, nekomunikujte s touto osobou, no najmä jej neumožňujte nástup do kabíny vodiča!“ má informovať text aj s fotografiou dievčaťa umiestnený na nástenkách vo viacerých vozovniach a prevádzkach, kde sa pohybujú zamestnanci. 

V Bratislave sa pohybuje 14-ročné dievča, ktoré presviedča vodičov, že má šoférovať električku. Je oblečené v oficiálnej uniforme
Zdroj: www.bratislavskenoviny.sk
Odporúčané
Vodič električky v Bratislave vyčaril úsmev na tvári cestujúcim počas svojich narodenín. Vyzdobil ju a ponúkal sladkosti zadarmo Vodič električky v Bratislave vyčaril úsmev na tvári cestujúcim počas svojich narodenín. Vyzdobil ju a ponúkal sladkosti zadarmo 26. novembra 2019, 12:48

V Bratislave sa pohybuje 14-ročné dievča, ktoré presviedča vodičov, že má šoférovať električku.Je oblečené v oficiálnej uniforme
Zdroj: TASR - Pavol Zachar

Web má fotografiu osoby k dispozícii, no podľa redaktorov môže ísť o maloleté 13- alebo 14-ročné dieťa, zverejnil ju teda iba rozmazanú. 

Má ísť o fanúšičku hromadnej dopravy, preto má na sociálnych sieťach viacero fotografií s bratislavskými vozidlami a mohla sa tak dostať aj k oficiálnej uniforme DPB. Podľa nepotvrdených informácií z podniku sa tiež špekuluje, že dievča už takto jazdilo celú jednu trasu električky X6, čo hovorkyňa Adriana Volfová odmietla.

„DPB neeviduje, že by daná osoba viedla vozidlo. Za panelom električky bola videná vo chvíli, kedy vozidlo nebolo v pohybe, ale na konečnej zastávke. Týmto porušil interné predpisy zatiaľ nezistený zamestnanec podniku, ktorý jej to umožnil. Nemôžeme pripustiť, aby bola prevádzka a bezpečnosť MHD akokoľvek ohrozená, aj z toho dôvodu pristúpil k varovaciemu oznamu, nakoľko evidujeme, že táto osoba disponuje uniformou vodiča,“ uviedla. 

Domov
Zdieľať
Diskusia