Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2020, 20:15
Čas čítania 1:28
Tímea Krauszová

Netrpela len Bella Hadid, už sto modeliek sa podpísalo pod otvorený list adresovaný Victoria's Secret. Žiadajú o okamžitú nápravu

OSOBNOSTI VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Anjelikovia trpeli ako v pekle.

Investigatívny tím New York Times vypracoval podrobnú reportáž, ktorá sa zaoberá sexuálnym obťažovaním a zneužívaním modeliek. Z ich vyšetrovania okrem iného vyplynulo, že si obchytkávaním či nepríjemnými poznámkami prešiel nejeden anjelik, vrátane modelky Belly Hadid. O jej prípade sme písali len pred niekoľkými dňami, reportáž však ukazuje, že rozmer obťažovania a zneužívania je ešte väčší, než sme si mysleli.

Odporúčané
Šéf Victoria's Secret sledoval Bellu Hadid počas skúšky bielizne z gauča, utrúsil pri tom aj nevhodnú poznámku o jej prsiach Šéf Victoria's Secret sledoval Bellu Hadid počas skúšky bielizne z gauča, utrúsil pri tom aj nevhodnú poznámku o jej prsiach 4. februára 2020, 19:22

Nemiestne narážky, obchytkávanie a nahé fotky

Z rozsiahleho vyšetrovania amerických novinárov vyplynulo, že modelky Victoria's Secret (dcérskej spoločnosti L Brands) museli čeliť otrasnému zaobchádzaniu zo strany zamestnávateľov. Celé sa to začalo u dnes už bývalých šéfov, Eda RazekaLeslieho Wexnera, ktorí zastávali vedúce pozícia v L Brands.

Domov
Zdieľať
Diskusia