Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2020, 14:19
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Vin Diesel chce rozdeliť Rýchlo a zbesilo 10 na dva filmy. Po 10. diele dostaneme spin-offy s inými postavami

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 10
Uložiť Uložené

Dočkáme sa posledných 3 filmov série?

Vin Diesel sa v rozhovore pre Total Film (prepísané cez Games Radar) rozpovedal o budúcnosti série Fast & Furious.

V máji tohto roka nás čaká ďalší našľapaný diel. Dom a jeho partia v ňom budú bojovať nielen s Cipher (Charlize Theron), ale aj s Domovým bratom Jacobom (John Cena). Čo bude nasledovať, si nikto z nás netrúfa odhadnúť. Diesel však už dávno značí, že osmička, deviatka a desiatka sú poslednou trilógiou uzatvárajúcou ságu. 

Odporúčané
Han z Tokyo Drift ožil! Ako je možné, že v traileri pre Rýchlo a zbesilo 9 zase driftuje? Han z Tokyo Drift ožil! Ako je možné, že v traileri pre Rýchlo a zbesilo 9 zase driftuje? 1. februára 2020, 16:52

Očakávame, že hlavný príbeh so súčasnými postavami sa skutočne v desiatom diele ukončí, no „rodina“ sa nerozpustí a Universal predsa nepošle svoju dojnú kravu do dôchodku. To potvrdzuje aj Diesel so slovami, že sa pravdepodobne dočkáme ďalších spin-offov, ako tomu bolo s Hobbsom a Shawom minulý rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia