Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2020, 6:35
Čas čítania 0:37
Richard Balog

Nadčasová kolekcia inšpirovaná Afrikou z dielní Louis Vuitton zaujme dobrodruhov hľadajúcich kvalitu

Nadčasová kolekcia inšpirovaná Afrikou z dielní Louis Vuitton zaujme dobrodruhov hľadajúcich kvalitu
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Francúzsky módny dom nám servíruje ďalšiu várku podarených produktov s ikonickým monogramom.

Sedieť  súčasne na dvoch stoličkách musí byť nesmierne náročne, avšak Virgil Abloh to zvláda s ľahkosťou a gráciou, vďaka čomu si získava čoraz viac sympatií. Pri jeho menovaní do funkcie umeleckého riaditeľa mužskej sekcie Louis Vuitton sme boli síce mierne skeptickí, ale dnes nemáme najmenšie pochybnosti o správnosti tohto rozhodnutia. 

Odporúčané
To najlepšie z ponuky The North Face môžeš mať doma v priebehu 24 hodín    To najlepšie z ponuky The North Face môžeš mať doma v priebehu 24 hodín 4. februára 2020, 8:30

Americký dizajnér sa totiž svojej role zhostil na výbornú a pod hlavičkou francúzskej ikony servíruje jednu podarenú kolekciu za druhou. Naposledy sme sa o tom presvedčili počas parížského týždňa módy, na ktorom odprezentoval modely modrých tónov na sezónu jeseň/zima 2020 a najnovšie sa pokúsi zaujať produktmi s prívlastkom „Taigarama“.

Ide o líniu zameranú na kožené doplnky najvyššej kvality, ktorú vedenie koncernu LVMH predstavilo ešte len v priebehu minulého roka. Pre nasledujúce obdobie sa tvorcovia na čele s Virgilom inšpirovali africkou kultúrou, ktorú odráža najmä paleta farieb a materiály doplňajúce značkou patentovanú kožu zvanú Taiga. V ponuke nájdeš viacero zaujímavých kúskov od menších tašiek, cez ruksaky až po cestovné kufre či klobúčiky vhodné na safari. 

Domov
Zdieľať
Diskusia