Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. februára 2020, 16:46
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Máš cit pre hudbu, ale nevieš sa presadiť? S Universal Music a Pil Cm ti dáme šancu získať slávu

Máš cit pre hudbu, ale nevieš sa presadiť? S Universal Music a Pil Cm ti dáme šancu získať slávu
HUDBA PIL C REFRESHER+
Uložiť Uložené

My dáme priestor tvojej hudbe a ukážeme ju desiatkam tisíc Slovákov, Universal Music ti otvorí dvere do profesionálneho nahrávania a po celý čas budeš pod dozorom jedného z najznámejších raperov.

Peniaze, úspech, sláva, rapuje Rytmus v skladbe Šecko dobré. Vymenúva však veci, ku ktorým má interpret prístup len v prípade, že aj fanúšikovia nemajú pochýb o tom, že si ich zaslúžia. Práve tí totiž v konečnom dôsledku vo svojich prehrávačoch – dnes už na streamovacích službách – vyberajú, koho budú počúvať. 

Pravdou zostáva, že je dnes ťažké už aj to, aby sa interpret presadil a bol jedným z mnoha, ktorých si môže poslucháč zvoliť. Preto sme sa rozhodli v spolupráci s vydavateľstvom Universal Music a Comebackgangom vytvoriť projekt, vďaka ktorému dostaneš možnosť presadiť sa bez ohľadu na to, či stojíš v štúdiu prvýkrát, alebo už máš skladby na YouTube. 

Pravidlá súťaže trvajúcej do 28. februára sme už podrobne popísali v tomto článku. Ohraničili sme ich tak, aby sa mohli prihlásiť len skutoční záujemcovia, ktorí sa zároveň vedia prezentovať. Už teraz vieme, že sú medzi prihlásenými aj nádejné mená, konkurenciu však môžeš zvýšiť aj ty. 

Finalistov v konečnom dôsledku budú posudzovať okrem nás, zástupcov Universal Music a Pil Cho ako ambasádora aj naši čitatelia, ktorí budú mať jeden z rozhodujúcich hlasov. 

Odporúčané
Refresher, Universal Music a Comebackgang hľadajú rapový objav. Ak máš talent a vieš sa prezentovať, spravíme z teba osobnosť Refresher, Universal Music a Comebackgang hľadajú rapový objav. Ak máš talent a vieš sa prezentovať, spravíme z teba osobnosť 13. januára 2020, 11:53
Domov
Zdieľať
Diskusia