Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. februára 2020, 14:22
Čas čítania 1:13
Daniel Mikolášik

Z futbalistovej krásy sa vraj triasla. Manželka Cristiana Ronalda prezradila, ako vyzeralo ich prvé stretnutie

ZAUJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Spomína tiež na to, ako sa musela vysporiadať s otravnými novinármi.

Georgina Rodriguez, argentínska modelka a manželka jedného z najznámejších a najlepších futbalistov všetkých čias Cristiana Ronalda, prezradila, ako vyzeralo ich prvé spoločné stretnutie. V rozhovore pre taliansky magazín Grazia opisovala, ako sa triasla, keď prvýkrát naživo videla vtedajšieho kanoniera Realu Madrid.

Odporúčané
Cristiano Ronaldo sa stal prvou osobu, ktorá na Instagrame dosiahla 200 miliónov sledovateľov Cristiano Ronaldo sa stal prvou osobu, ktorá na Instagrame dosiahla 200 miliónov sledovateľov 1. februára 2020, 19:34

Stretli sa vraj v luxusnej predajni Gucci v Madride, kde v tom čase pracovala ako asistentka predaja. Hneď ako ho prvýkrát zbadala, sa v nej vraj zapálili iskry a jej srdce začalo biť rýchlejšie. „Jeho výška, jeho telo a jeho krása upútali moju pozornosť,“ tvrdí v rozhovore.

„Som veľmi hanblivá a možno práve to ma povzbudilo dostať sa do pozornosti osoby, ktorá sa ma hlboko dotkla jediným pohľadom. To, ako sa ku mne Cristiano milo správa, stará sa o mňa a miluje ma, je už len čerešničkou na torte,“ dodáva 27-ročná modelka. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio),

Georgina však tiež tvrdí, že randenie so svetoznámym futbalistom a s človekom, ktorý len pred pár dňami pokoril ako vôbec prvý človek hranicu 200 miliónov sledovateľov na Instagrame, bolo hrôzotstrašné. Musela si dávať veľký pozor na to, ako vyzerá a ako sa správa. Denno-denne bola totiž spoločne s Ronaldom prenasledovaná novinármi.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

„Bolo to už neznesiteľné. Ľudia ma prenasledovali, volali mi na telefón, novinári prišli do butiku, kde som robila, a predstierali, že sú obyčajní zákazníci. Neskôr som už robila len za pultom, aby som obmedzila tú prílišnú zvedavosť novinárov. Stále ma niekto potajomky fotografoval, bolo to peklo,“ konštatuje Argentínčanka.

Avšak, všetky tie problémy jej vraj za to stáli a na všetko zabúda keď svojho manžela sleduje na ihrisku. „Je jediným hráčom, ktorý ma počas zápasu dokáže rozochvieť. Mám šťastie, že som polovičkou najlepšieho futbalistu sveta. Keď je na ihrisku, zažívam neopísateľné emócie. Cristiano nemá žiadnu konkurenciu,“ dodáva.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio),

Domov
Zdieľať
Diskusia