Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2020, 14:18
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Billie Eilish vulgárne nakladá ľuďom, ktorí ju napodobňujú. Také ponožky by som nikdy nenosila, vysmieva sa

OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Speváčka zverejnila na svojom Instagrame niekoľko videí, v ktorých mladé dievčatá napodobňujú ich výzor. Vysmieva sa im a prosí ich, aby s tým prestali.

Billie Eilish síce používa sociálne siete sporadicky, keď to už však spravi, väčšinou pre to, že je to pre ňu dôležité.

Naposledy sa o slovo prihlásila s novým videoklipom, ktorý si sama režírovala a o pár dní na to už prosila fanúšikov, aby sa nesnažili napodobňovať a imitovať jej výzor. Myslí si, že je to nebezpečné, no zároveň konštatuje, že je to drzé a zároveň ju to zosmiešňuje. „Please stop doing this s*it,“ napísala hneď v prvom príspevku. 

Obzvlášť jej vadí, že pokusy vyrovnať sa jej vyzerajú veľmi smiešne, dokonca vypichla aj konkrétny moment, keď jedna fanúšička skúsila napodobniť aj jej účes a spôsob vystupovania, dala si však ponožky, ktoré by si speváčka nikdy neobliekla. Konkrétne priblížila záber na nohy dievčaťa a napísala, že je neúctivé, keď si niekto myslí, že by bola schopná vyjsť takto na verejnosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia