Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2020, 22:09
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Partia kamarátov prebudí v brutálnom horore démona, ktorý ich začne nemilosrdne vraždiť a trhať na kusy

FILMY A SERIÁLY HOROR
Uložiť Uložené

Prvý trailer predstavuje indonézsky horor May the Devil Took You Too.

Posledné obdobie to už nie je tak citeľné ako roky pred tým, no stále tu máme príliš mnoho duchárskych hororov či strašidelných filmov s príšerami a podobne. Sú konvenčné, v ničom inovatívne a drvivú väčšinu strachu vytvárajú skrz jumpscares (vyskočenie obludy z tmy a pod.). Hororová atmosféra im nič nehovorí, herci sú podpriemerní a scenár s príbehom deravé ako Sonny Corleone. 

Podobné pocity v nás zo začiatku traileru vyvolával aj horor May the Devil Took You Too. Následne sa však naštartoval a začal lákať na slušnú vyvražďovačku so serióznejšími prvkami filmov Sama Raimiho (Evil Dead). Pokojne tak môže ísť o zábavné béčko so slušnými indonézskymi hercami o démonovi, ktorý sa rozhodne brutálne zabiť všetko v dosahu. 

Iste, nepôjde o žiaden zázrak, ale ak ti sadol trailer, je veľká pravdepodobnosť, že presne taký štýl filmu uvidíš aj v celej jeho stopáži. Alebo skús prvý diel, keďže ide o sequel k hororu z roku 2018. Režíroval Timo Tjahjanto. Možno si videl jeho akčné kúsky Headshot či The Night Comes for Us. V oboch hral Iko Uwais z The Raid.

Domov
Zdieľať
Diskusia