Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 9:50
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Slovenská modelka sa zasnúbila s celosvetovo známou herečkou. Na Instagrame im pogratuloval aj Ricky Martin

NEWS
Uložiť Uložené

Takmer 5-ročný vzťah sa rozhodli posunúť na vyšší level.

Známa slovenská modelka Jaroslava Košíková, známa tiež pod prezývkou Yaya, ktorá už niekoľko rokov žne úspech za veľkou mlákou, sa zasnúbila. Avšak nielen tak s hocikým, ale s celosvetovo známou mexickou herečkou a modelkou Montserrat Oliver, ktorá si zahrala napríklad v telenovele Macocha.

So šťastnou novinkou sa podelili na Instagrame. Párik sa spolu zoznámil v New Yorku a sú spolu už takmer 5 rokov. Svoju lásku sa však rozhodli povýšiť. „Musíme sa s vami podeliť so šťastnou správou. Zasnúbili sme sa. Sme šťastne svoji,“ opísala Slovenka svoje prvé pocity po zasnúbení.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yaya Kosikova (@yayakosikova),

Rovnakú radosť prežívala aj Montserrat. „Detaily robia okamihy vždy nezabudnuteľnými. Sme zasnúbené,“ napísala Mexičanka pod spoločnú fotku. Dokopy majú na svojich príspevkoch, kde informujú o zásnubách, takmer 200-tisíc lajkov. Osrdiečkovali im to aj Paľo Habera či známa mexická herečka a speváčka Thalía.

Pod fotografiami sa kopili gratulácie a vyznania od tisícov fanúšikov. Niet divu, keď Montserrat Oliver má na Instagrame takmer 2 milióny followerov a Yaya 334-tisíc. Ku gratuláciám sa dokonca pridal aj známy spevák Ricky Martin.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Montserrat Oliver Grimau (@montserrat33),

Domov
Zdieľať
Diskusia