Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2020, 9:22
Čas čítania 0:53
Tímea Krauszová

Ďalšia talianska dedinka ponúka domy za 1 €, tentokrát sú podmienky oveľa jednoduchšie

NEWS BÝVANIE NEHNUTEĽNOSTI
Uložiť Uložené

Môžeš si kúpiť aj viac domčekov vedľa seba a nehrozia ti ani problémy zo strany bývalých majiteľov.

Dedinka na juhu Talianska sa snaží prežiť, po veľkej migračnej vlne ostali domčeky v centre opustené. Starosta dúfa, že symbolická cena 1 € za dom by mohla motivovať ľudí, aby sa do Bisaccie nasťahovali, píše CNN.

Odporúčané
Talianska dedinka ti zaplatí 9 000 €, ak sa do nej presťahuješ. Na úpätí Álp nájdeš malebný raj na Zemi Talianska dedinka ti zaplatí 9 000 €, ak sa do nej presťahuješ. Na úpätí Álp nájdeš malebný raj na Zemi 3. februára 2019, 12:38

Na predaj je 90 nehnuteľností, môžeš si kúpiť viac ako jednu

Bisaccia sa pridala k ďalším mestečkám po celej krajine, ktoré čelia hrozbe, že budú úplne opustené. Na predaj je až 90 nehnuteľností, pričom podmienky sú oveľa jednoduchšie, než pri ostatných ponukách.

 

Všetky domy vlastní vedenie obce, čo znamená, že ti nehrozia nepríjemnosti s predchádzajúcimi majiteľmi. Poskytuje to akúsi garanciu toho, že si svoj nový domček budeš môcť naozaj užívať. Okrem toho, pri predaji sa nezaväzuješ ku konkrétnemu dátumu, do ktorého musíš rekonštrukciu stihnúť. Nemusíš sa zaviazať ani sumou peňazí, ktoré do domu investuješ, narozdiel od iných podobných ponúk v Taliansku.

Odporúčané
Taliansko predáva historické domy za symbolické 1 euro, šancu na nový život pri Etne máš aj ty! Taliansko predáva historické domy za symbolické 1 euro, šancu na nový život pri Etne máš aj ty! 16. mája 2015, 10:56

Domy na predaj sa nachádzajú v najstaršej časti dediny a sú postavené veľmi blízko seba. Niektoré z nich majú dokonca aj spoločný vchod a poskytujú tak priestor skôr komunitám než jednotlivcom. Preto v obci dúfajú, že si ich kúpia kamaráti, rodiny či investori, môžeš si pokojne kúpiť viac ako jeden. 

Idylická Bisaccia je malebnou dedinkou v hornatej oblasti Kampánia na juhu Talianska. Nad ňou tróni kaštieľ Ducale a medzi jej najkrajšie pamiatky patrí katedrála a niekoľko palácov v okolí. Podľa zástupcu starostu obce sú ľudia veľmi milí a priateľskí, zároveň aj vášniví. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Borghi Italiani (@borghi.italiani) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by (@___restless) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by IgersAvellino (@igersavellino) on

Domov
Zdieľať
Diskusia