Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 8:47
Čas čítania 1:03
Daniel Mikolášik

Hriešna Rihanna pózuje v erotickej bielizni vo valentínskej kampani svojej značky

MÓDA RIHANNA VALENTÍN
Uložiť Uložené

Speváčkiným cieľom je, aby sa ženy cítili v spodnej bielizni Savage X Fenty sebavedomo a aby si vážili svoje telo.

Pôvabná Rihanna sa okrem speváckej kariéry venuje niekoľko rokov aj móde prostredníctvom preslávených kolekcií Fenty, o ktoré je mimoriadny záujem. Najnovšie sa barbadoská princezná predviedla vo valentínskej kampani spodnej bielizne Savage X Fenty, ktorá sa stala už každoročnou tradíciou.

31-ročná exotická speváčka zverejnila sexi fotografie, na ktorých sa vystavuje polonahá. Na okulahodiacich záberoch Riri zvádza v ružovo-čiernej dvojdielnej erotickej bielizni pochádzajúcej z najnovšej valentínskej kolekcie Savage X Fenty. Na podprsenke sa nachádzajú rôzne kreslené symboly, ako pery, oči či bubliny s nápisom „cute“.

Odporúčané
Rihanna je vraj opäť slobodná, po troch rokoch sa rozišla s miliardárom Hassanom Jameelom Rihanna je vraj opäť slobodná, po troch rokoch sa rozišla s miliardárom Hassanom Jameelom 18. januára 2020, 20:16

Na fotografiách pózuje tiež s veľkým bielym plyšovým medveďom, čo môže vyzerať trochu infantilne, no speváčke to mimoriadne svedčí. Valentínska kolekcia zatiaľ nemá presne stanovený deň vydania, predpokladáme však, že k tomu dôjde už tradične niekedy behom februára.

Domov
Zdieľať
Diskusia