Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2020, 16:11
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Čo chystá Porsche Boy na rok 2020? S Fobia Kidom a Dogmou rozbili Bratislavu

REFRESHER FOBIA KID
Uložiť Uložené

Sleduj nový Refresher Backstage, v ktorom sme vyspovedali mladú krv.

Aj v roku 2020 budeme pokračovať v sérii Refresher Backstage, v rámci ktorej mapujeme, ako vyzerajú slovenské hudobné koncerty z perspektívy umelcov. Za posledných niekoľko desiatok dielov sme divákov zobrali na rôzne miesta, práve teraz predstavujeme jeden z najbizarnejších zážitkov vôbec. Postarali sa o neho chalani z Dogma Family a Porsche Boy, ktorí bez váhania rozbili bratislavský Wax – bývalý Ixel.

Chalanov sme už tradične vyspovedali, aby sme sa dozvedeli, čo nemôže chýbať v ich backstagei, okrem toho sme mali možnosť na toto miesto aj nahliadnuť a taktiež sme vyspovedali niekoľko návštevníkov. Tí dostali otázky týkajúce sa matematických úloh. Niektorí sa zároveň rozcítili viac, ako by bolo vzhľadom na čas a priestor zdravé. 

Viac už ale uvdíš v samotnom videu, kde sa v hlavnej úlohe už tradične predstavuje Šajmo. V ďalších dieloch sa pôjdeme opäť pozrieť aj medzi najznámejších domácich raperov, ešte pred tým si však vychnutnaj oveľa pukovejšiu verziu seriálu Refresher Backstage. 

Odporúčané
FCK THEM podporuje rapový talent Porsche Boy. V klipe má Nicki Minaj, Braňa Mojseja aj Ľuba Herka FCK THEM podporuje rapový talent Porsche Boy. V klipe má Nicki Minaj, Braňa Mojseja aj Ľuba Herka 22. júla 2019, 12:38
Domov
Zdieľať
Diskusia