Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2020, 22:07
Čas čítania 2:46
Daniel Mikolášik

V šou Svadba na prvý pohľad Stano „omylom“ odinštaloval novej manželke klávesnicu v mobile. Chcel vedieť, ako sa zachová

NEWS
Uložiť Uložené

Televízia skúša sociálny experiment, v ktorom zisťuje, či môže veda rozhodnúť o láske dvoch ľudí. Po prvom diele prichádza ďalší, opäť plný bizarných situácií.

TV Markíza nám minulý týždeň v pilotnom diele pomerne bizarnej šou s názvom Svadba na prvý pohľad predstavila 29-ročnú veterinárku Gabiku a 34-ročného IT technika Stanislava, ktorí sa vôbec prvýkrát zoznámili počas vlastného sobášu.

V tomto unikátnom formáte sa vzťahoví poradcovia, tím odborníkov zo psychológie a biológie snažia dať dokopy slobodných ľudí vo veku 25 až 40 rokov na základe náročných testov a analýz. Televízia debutový diel okomentovala slovami, že má ísť o odvážny sociálny experiment, v rámci ktorého experti na vzťahy spoja dvoch ľudí v manželský zväzok.

Odporúčané
Markíza odvysielala bizarnú šou, v ktorej sa zosobášili dvaja neznámi ľudia. Aký bol prvý diel Svadby na prvý pohľad? Markíza odvysielala bizarnú šou, v ktorej sa zosobášili dvaja neznámi ľudia. Aký bol prvý diel Svadby na prvý pohľad? 9. januára 2020, 22:02

Gabiku a Stana z prvej epizódy čakala po svadbe prvá spoločná noc. Ktovie, čo sa cez noc dialo na hotelovej izbe číslo 202. Ráno však novomanžel prezradil, že nakoniec nespal na gauči. „Pozvala ma k sebe na posteľ. Nechcela, aby som mal pocit, že je zlá manželka,“ vyjadril sa na kamery. Dodal však, že k ničomu nedošlo.

Po spoločných raňajkách sa vrátili na hotelovú izbu. Tam im ich už čakal list, kde bolo napísané, že sa majú zbaliť, pretože už o pár hodín odlietajú do Thajska na spoločnú svadobnú cestu.

Domov
Zdieľať
Diskusia