Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2020, 22:02
Čas čítania 2:28
Daniel Mikolášik

Markíza odvysielala bizarnú šou, v ktorej sa zosobášili dvaja neznámi ľudia. Aký bol prvý diel Svadby na prvý pohľad?

NEWS
Uložiť Uložené

Televízia skúša sociálny experiment, v ktorom zisťuje, či môže veda rozhodnúť o láske dvoch ľudí.

TV Markíza odvysielala pilotný diel avizovanej šou s názvom Svadba na prvý pohľad. V unikátnom a pomerne bizarnom formáte sa tím odborníkov z oblasti psychológie, biológie či vzťahoví poradcovia snažia dať dokopy slobodných ľudí vo veku 25 až 40 rokov na základe vedy, náročných testov a analýz.

Televízia debutový diel okomentovala slovami, že má ísť o odvážny sociálny experiment, v rámci ktorého experti na vzťahy spoja dvoch ľudí v manželský zväzok. Tí sa navzájom nepoznajú a vraj sa nikdy predtým nevideli. Vôbec prvýkrát sa stretli až pred oltárom.

Odporúčané
Zaslúži si šou Instaqueen Zuzany Plačkovej pokračovanie? Prvý diel odhalil jej život v luxuse aj hádky a súkromie Zaslúži si šou Instaqueen Zuzany Plačkovej pokračovanie? Prvý diel odhalil jej život v luxuse aj hádky a súkromie 27. novembra 2019, 23:07

Po vlastnej svadbe spoločne absolvovali aj svadobnú cestu a vyskúšali si žiť v jednej domácnosti. Po 30 dňoch spolunažívania sa jednotlivé páry rozhodli, či tomu dajú šancu a zostanú v spoločnom zväzku alebo sa ich cesty rozídu.

Domov
Zdieľať
Diskusia