Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2020, 17:17
Čas čítania 0:27
Daniel Mikolášik

Satirickú stránku Zomri na Facebooku aktuálne nenájdeš. Pre chybu museli pozastaviť činnosť

NEWS FACEBOOK
Uložiť Uložené

Stránka Zomri je na Facebooku dočasne nedostupná.

Známa slovenská satirická stránka Zomri je aktuálne na Facebooku nedostupná. Jej administrátori ju dočasne vypli. Dôvodom je bezpečnostná chyba sociálnej siete. 

Odporúčané
Zomri: Chceme spolupracovať s tým, kto má veľa peňazí, najväčším problémom Slovenska je korupcia (Rozhovor) Zomri: Chceme spolupracovať s tým, kto má veľa peňazí, najväčším problémom Slovenska je korupcia (Rozhovor) 28. augusta 2019, 23:35


Stránka, ktorá sa preslávila najmä humorom odzrkadľujúcim aktuálnu politickú a spoločenskú situáciu v krajine, má viac než 229-tisíc sledovateľov, no momentálne sa k nej nedá nijako dopracovať.

Satirickú stránku Zomri na Facebooku aktuálne nenájdeš. Kvôli chybe museli pozastaviť činnosť
Satirickú stránku Zomri na Facebooku aktuálne nenájdeš. Kvôli chybe museli pozastaviť činnosť Zdroj: Facebook

Na vyjadrenie sme sa opýtali aj samotných adminov Zomri. „Čakáme, kým si Mark porobí poriadok v sieti. Zatiaľ sme dali prať vrecia a pomáhame mamke krájať mäso na segedín. Stále však fungujeme na Instagrame,“ odpovedali. Rovnakým spôsobom oboznámili aj svojich fanúšikov na Instagrame.

Ak ti však chýba denná dávka politického humoru, nezúfaj. Ide len o dočasné vypnutie a zatiaľ si ich obsah môžeš pozrieť na ich oficiálnom Instagrame.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia