Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2020, 19:15
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Austrálčanka zdieľala fotku svojho otca, ktorý hasí požiare v krajine. Tvrdí, že spal len 5 minút a už nevládze bojovať

NEWS AUSTRÁLIA
Uložiť Uložené

S ohňom na ich farme vraj jej rodina bojuje už približne mesiac.

Žena z austrálskeho štátu Nový Južný Wales, kde bol kvôli masívnym požiarom vyhlásený stav núdze, zdieľala na svojom Facebooku fotografiu prepracovaného otca ležiaceho vonku na zemi pred domom, ktorý si vraj musel dať 5 minútového šlofíka, pretože už nevládze bojovať s ohňom.

Odporúčané
Mláďa kengury prišlo požiadať o pomoc tínedžera po tom, čo takmer zhorelo v austrálskych požiaroch Mláďa kengury prišlo požiadať o pomoc tínedžera po tom, čo takmer zhorelo v austrálskych požiaroch 5. januára 2020, 10:12

Už desať dní po sebe v dvanásť hodinových smenách vytrvalo bojuje s ohňom a musel vraj nabrať síl, aj keď len na pár minút. „Môj otec si ľahol a zaspal pred naším domom na 5 minút, zatiaľ čo môj brat je stále v strehu a sleduje, či sa požiar, ktorý už zničil hornú časť našej farmy, nerozširuje,“ tvrdí Jenna v popise fotky.

Domov
Zdieľať
Diskusia