Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2020, 9:30
Čas čítania 0:28
Jakub Paulík

Slovák počas Silvestra v Seredi strieľal zo samopalu. Polícia mu zbrane odobrala

NEWS SILVESTER STREĽBA
Uložiť Uložené

Muž údajne konal pod vplyvom alkoholu.

Redakcia internetových novín Sereď Online informovala, že podľa občanov malo prísť na verejnom priestranstve v Seredi v priebehu mestom organizovanej silvestrovskej akcie s ohňostrojom k streľbe. V článku spomínajú konkrétne streľbu z krátkej guľovej zbrane (pištole) a samopalu. „Toto konanie malo byť prítomnými občanmi telefonicky ohlásené aj na políciu,“ napísali.

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 30. marca 2019, 14:07

Ako ďalej uviedli, strelcom mal byť istý Martin K., ktorému policajní príslušníci odobrali zbrane aj zbrojný preukaz a 700 nábojov. Podľa tvrdenia strelca mal konať pod vplyvom alkoholu a čin oľutoval. Polícia píše na Facebooku, že si muž na svoje skutky vraj ani nespomína.

Svedkovia vypovedali, že muž strieľal počas ohňostroja v dave ľudí. Udalosť sa vraj odohrala zhruba 30 minúť po polnoci. Muža po výsluchu policajní príslušníci prepustili na slobodu. Prípad je aktuálne vo fáze vyšetrovania.

Odporúčané
V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy 8. júna 2019, 12:07
Domov
Zdieľať
Diskusia