Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2019, 17:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Otec sa pokúsil dať svojej dcére „najhorší darček na svete,“ jej nečakaná reakcia nemá chybu

NEWS VIANOCE
Uložiť Uložené

Pokorné dievčatko sa banánu potešilo viac ako mnohé iné deti, keď dostanú to, o čom dlhý čas snívali.

Pre väčšinu dospelých ľudí sú vianočné sviatky v prvom rade o rodinnej pohode a cieľom je, aby bola celá rodina spolu a užívali sme si jeden druhého.

V prípade detí je to stále trochu komplikovanejšie a Vianoce sú často synonymom pre darček. Zároveň platí rovnica, čím vyššia je ich spokojnosť s materiálnymi darmi, tým sú Vianoce lepšie. To im, samozrejme, nemá nikto za zlé, tejto jav však môže byť spojený aj s výchovou. 

Odporúčané
Policajti zistili, že ich kolega kradne hračky určené pre rodiny v núdzi. Chlpatý zlodej ich ukrýval v pelechu Policajti zistili, že ich kolega kradne hračky určené pre rodiny v núdzi. Chlpatý zlodej ich ukrýval v pelechu 22. decembra 2019, 14:10

V tejto súvislosti dávame do pozornosti veľmi milé video od youtubera LGNDFRVR, ktorý je zároveň aj otcom. Ešte pred oficiálnym rozbalovaním darčekov sa rozhodol dať svojej dcére „najhorší darček na svete,“ aby zmapoval jej reakciu, ktorá prekvapila nielen jeho, ale aj celý internet. 

Keď dievča pekne zabalený darček rozbalilo a uvidelo v ňom banán, jej oči sa rozžiarili a bolo veľmi milo prekvapené. Dar okamžite využila a poriadne si ho vychutnala. Komentujúci konštatujú, že toto dieťa je definíciou skromnosti a pokory, s čím sa nedá nesúhlasiť. Celý priebeh zachytáva aj nasledujúce 6-minútové video. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia