Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2019, 14:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Policajti zistili, že ich kolega kradne hračky určené pre rodiny v núdzi. Chlpatý zlodej ich ukrýval v pelechu

NEWS KRÁDEŽ PES
Uložiť Uložené

Policajti boli presvedčení o tom, že niekto z ich radov musí kradnúť darčeky pre deti z detských domovov. Prišli na to, že zlodejom je terapeutický retríver.

Policajti v meste Franklin v štáte Massachusetts v posledných dňoch pred Vianocami riešili záhadu okolo toho, kto im z kancelárie kradne hračky, ktoré zhromažďovali pre deti z detských domovov a rodiny v núdzi prostredníctvom nadácie Santa Foundation. BBC informuje, že materiálnu pomoc zhromažďovali postupne, zároveň si všimli, že im niektoré hračky postupne miznú. 

Odporúčané
Psík „jednorožec“ sa narodil s chvostíkom na čele. Niekto ho vyhodil z domu, zachránili ho ochrancovia zvierat Psík „jednorožec“ sa narodil s chvostíkom na čele. Niekto ho vyhodil z domu, zachránili ho ochrancovia zvierat 14. novembra 2019, 15:07

Chvíľu riešili, kto môže za krádežami stáť, no vyšlo im, že to musí byť niekto z vlastných radov, keďže priestory zamykajú a kľúče majú len policajti. Po krátkej chvíli sa im podarilo vinníka dolapiť, výsledkom však bolo veľmi milé prekvapenie – zlodejom bol terapeutický retríver Ben, ktorý si hračky postupne dosil do peliešku pod stolom jedného zo zamestnancov. 

Hnevať sa na neho, pochopiteľne, nemohli. Výsledkom je emotívne a veľmi autentické video, ktoré poteší každého milovníka štvornohých miláčikov. Psík sa tvári veľmi nenápadne, keď si odnáša ďalší lup v podobe bábiky v detskom košíku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia