Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2019, 12:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák Dávid dobodal otca, pretože týral jeho matku. Vďaka prezidentke Zuzane Čaputovej pred Vianocami do väzenia nepôjde

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

19-ročný Dávid zabil svojho otca 17 bodnými ranami v spánku, pretože ho spolu s matkou dlhodobo fyzicky a psychicky týral.

19-ročného Dávida poslal súd na dva roky za mreže za to, že usmrtil svojho otca v spánku 17 bodnými ranami a troma údermi robotníckym kladivom do hlavy. Okamžite po tomto čine išiel na políciu, aby sa priznal. Vo výpovedi uviedol aj všetky okolnosti, ktoré ho k rozhodnutiu pripraviť otca o život doviedli. 

Zavraždený otec dlhé roky Dávida a jeho matku fyzicky aj psychicky týral a syn sa už nechcel ďalej prizerať na to, ako sa jeho matka trápi. Išlo podľa neho o neriešiteľnú situáciu, ktorá zašla do fázy, kedy si jeho uplakaná matka chcela zobrať život. Toto trápenie sa preto rozhodol ukončiť tak, že otca alkoholika v spánku usmrtil, informovala v reportáži TV Markíza.

Domov
Zdieľať
Diskusia