Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2019, 16:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Populárny raper Juice WRLD dnes za nejasných okolnosti zomrel po záchvate na letisku. Mal len 21 rokov

HUDBA SMRŤ
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších mladých interpretov súčasnosti, ktorého hity zaznamenávali stovky miliónov streamov dnes zomrel za nejasných okolností.

Portál TMZ informuje o smrti rapera menom Juice WRLD, ktorý patril k najpopulárnejším interpretom novej vlny. Zatiaľ nie je jasné, čo presne sa stalo a za akých okolnosti 21-ročný interpret zomrel, podľa svedkov však dostal na letisku v Chicagu záchvat. Následne bol prevezený do nemocnice, kde už lekári konštatovali smutnú správu. 

Odporúčané
TOP 10: Najlepšie skladby rapera Juice WRLDa, ktorý nás opustil vo veku 21 rokov TOP 10: Najlepšie skladby rapera Juice WRLDa, ktorý nás opustil vo veku 21 rokov 8. decembra 2019, 19:30

Jeho hit Lucid Dreams má len na Spotify necelú jednu miliardu streamov a ďalšie skladby hravo prekročili hranicu stovky miliónov. Za svoju relatívne krátku kariéru mal možnosť spolupracovať napríklad s Travisom Scottom a ako predskokan jazdil s Nicki Minaj európske turné. Navštívil aj Slovensko, keďže raperka show zrušila, nakoniec nevystúpil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia