Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2019, 16:47
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Ako znie Geralt v češtine? Vyšiel trailer pre Zaklínača s oficiálnym dabingom od Netflixu

FILMY A SERIÁLY NETFLIX ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Vsadíš na dabing alebo originál?

Seriálový Zaklínač (Witcher) na Netflixe odštartuje 20. decembra. Prví diváci, ktorí niekoľko častí zo seriálu už videli, nešetria chválou a niektoré súboje prirovnávajú k samotnému veľkohitu Game of Thrones.

Odporúčané
Súboje v Zaklínačovi zahanbia aj Game of Thrones. Prví šťastní diváci si seriál nevedia vynachváliť Súboje v Zaklínačovi zahanbia aj Game of Thrones. Prví šťastní diváci si seriál nevedia vynachváliť 1. decembra 2019, 13:15

Vidieť si mohol aj prvý oficiálny trailer a potvrdený bol tiež český dabing pre divákov, ktorí angličtinu v škole flákali. 

Portál Nerdfix upozrnil, že už vyšla aj ukážka zo spomínanej  českej zvukovej stopy. Zatiaľ si ju vypočuješ len cez Netflix a podstránku k Witcherovi, kde si pri teaseri na prvý sezónu môžeš kliknúť na audio od našich susedov. 

Hlavnou dabingovou hviezdou bude podľa webu český herec Jiří Dvořák, ktorý už nahovoril Darth Maula zo Star Wars, Tyriona v Game of Trones a Jamesa Bonda vo filmoch s Danielom Craigom. 

A čo ty? Vyberieš si originál alebo vsadíš pri sledovaní práve na český dabing?

Domov
Zdieľať
Diskusia