Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2019, 9:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Rey používa Silu na stormtrooperov a Darth Sidious hovorí o poslednom súboji svetla proti temnote

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra sa už blíži.

Spojí sa v záverečnej časti Kylo Ren a Rey proti Sidiousovi? Alebo ich mocný sith ešte viac poštve proti sebe? Obidvom možnostiam nasvedčujú rôzne indície z trailerov (napríklad spoločné zničenie Vaderovej masky).

Ako sme si už ale mohli zvyknúť, tvorcovia v upútavkách často diváka zavádzajú, aby v ňom vytvorili určitú predstavu o vývoji príbehu, a následne ho v kine ohúria čímsi nečakaným.

V prvom z dvojice nových televíznych spotov sa pozrieme mimo iného aj na to, ako Rey pomocou Sily zmätie myseľ stormtrooperov. V siedmej epizóde sa jej podarilo týmto spôsobom úspešne presvedčiť Daniela Craiga, aby ju prepustil zo zajatia. Je teda možné, že si pri podobnej scéne v epizóde IX malé cameo zopakuje ďalšia známa osobnosť.

So záverom ságy o rodu Skywalkerovcov prichádza aj konečný súboj dobra so zlom, na ktorý nás vnadí hlas Sidiousa. Svojím smiechom a krátkymi výrokmi v traileroch skalným nadšencom čoraz viac zvyšuje adrenalín v krvi.

Filmári divákom ale zrejme prefíkaného sitha ukážu „v celej kráse“ až 19. decembra 2019, kedy nás na Slovensku aj v Česku čaká premiéra. Viac sa o epizóde IX dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia