Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 9:39
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Slovenský basketbalista počas zápasu škrtil protihráča. Do konfliktu sa zapojil aj brankár futbalovej reprezentácie

ŠPORT BASKETBAL BITKA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oddeľovať ich museli až rozhodcovia.

Počas zápasu 13. kola basketbalovej extraligy mužov medzi Žilinou a Levicami sa strhla fyzická potýčka. Stalo sa tak krátko pred koncom tretej štvrtiny, keď po doskoku pod levickým košom strkal domáci hráč Oliver Tot hosťujúceho Borisa Bojanovského. Ten sa v hneve otočil a žilinského basketbalistu chytil pod krk.

Ako informuje portál Basket.sk, oboch protagonistov museli rozdeľovať spoluhráči a traja rozhodcovia, ktorí im udelili diskvalifikačné fauly a do konca zápasu museli zostať na lavičke.

Odporúčané
Nové NBA 2K20 to schytáva z každej strany. Na Steame je pozitívnych len 13 % recenzií Nové NBA 2K20 to schytáva z každej strany. Na Steame je pozitívnych len 13 % recenzií 9. septembra 2019, 12:27

„Totovi sa nepáčilo, že levický pivot pri ochrane lopty použil lakte a strčil ho do chrbta. To sa zase nepáčilo Bojanovskému, ktorý chytil žilinského rozohrávača pod krk,” opisuje konflikt portál.

Incident mal však ešte dohru po skončení zápasu. Keď hosťujúci levický pivot odchádzal do šatne, verbálne ho atakoval aj brankár slovenskej reprezentácie a MŠK Žilina Dominik Holec. Ten si svoje následne vypočul od priaznivcov Patriotov z vedľajšej časti tribúny.

Domov
Zdieľať
Diskusia