Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. januára 2020, 10:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sestry Emma Watson, Florence Pugh a Saoirse Ronan prežívajú ťažké životné útrapy. Trailer pre Little Women sľubuje oscarové výkony

FILMY A SERIÁLY LITTLE WOMEN
Uložiť Uložené

Greta Gerwig (Lady Bird) natočila úžasnú drámu, ktorá dokáže aj pobaviť.

Lady Bird je chváleným filmom, ktorý však nie je pre každého. Zdá sa však, že režisérka a herečka Greta Gerwig tentoraz natočila niečo, čo ocení takmer každý. Dráma Little Women natočená podľa rovnomenného klasického románu spisovateľky menom Louisa May Alcott zbiera nadšené ohlasy nielen u kritikov, ale aj divákov. Niet sa čomu čudovať. 

Odporúčané
Nádherná Saoirse Ronan predvádza v komédii Lady Bird o strastiach dospievania a prijatí samého seba úžasný herecký koncert (Recenzia) Nádherná Saoirse Ronan predvádza v komédii Lady Bird o strastiach dospievania a prijatí samého seba úžasný herecký koncert (Recenzia) 6. januára 2018, 11:31


Disponuje totiž skvelým hereckým obsadením. Hlavné úlohy si totiž zahrali Emma Watson, Florence Pugh a Saoirse Ronan, všetko špičkové herečky, pričom hlavne posledné dve disponujú ambíciami a talentom na najvyššie ocenenia. Dopĺňa ich aj Timothée Chalamet. Najnovší trailer je toho dôkazom. Little Women vyzerá jednoducho úžasne a my sa už nevieme dočkať, kedy drámu uvidíme v kinách. 

Čo sa príbehu snímky týka, ten čerpá ako z knižnej predlohy, tak aj zo spisov samotnej autorky, pričom sa v období prvej občianskej vojny zameriava na štyri sestry, ktoré žijú s matkou v Novom Anglicku a strachujú sa o otca vo vojne.

Nespútaná Jo, milujúca Beth, krásna Meg a umelkyňa Amy teda bojujú o prežitie, zažívajú prvé lásky, trápenia aj radosti. A predovšetkým zisťujú, že život už nie je taký, akým kedysi býval. Podľa zverejnených ukážok, ktoré oplývajú aj príjemným humorom, môžeme očakávať aj akýsi feel good element. 

 

Za réžiou aj scenárom stojí už spomínaná Greta Gerwig (Lady Bird, Nights and Weekends) a bohaté obsadenie vytvoria herci, ako napríklad Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Laura Dern, Bob Odenkirk, James Norton či Chris Cooper. Slovenská premiéra je naplánovaná na 30. januára (leden) 2020.

Sestry Emma Watson, Florence Pugh a Saoirse Ronan prežívajú ťažké životné útrapy. Trailer pre Little Women sľubuje oscarové výkony

Domov
Zdieľať
Diskusia