Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. novembra 2019, 15:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vo veku 27 rokov zomrela slovenská herečka Monika Potokárová (Aktualizované)

NEWS
Uložiť Uložené

„V Monike Potokárovej stráca naša kultúra a umenie jednu z najtalentovanejších predstaviteliek mladej hereckej generácie,“ píše jej domovské Slovenské národné divadlo.

Slovenské národné divadlo informuje o nešťastnej udalosti. Opustila nás jedna z najobsadzovanejších herečiek Monika Potokárová, ktorá mala len 27 rokov rokov.

Dôvod úmrtia zatiaľ známy nie je, jej domovské SND už zverejnilo smútočný oznam: „V Monike Potokárovej stráca naša kultúra a umenie jednu z najtalentovanejších predstaviteliek mladej hereckej generácie,“ píše na oficiálnej stráke.

Monika Potokárová absolvovala herectvo na Konzervatóriu v Bratislave aj na VŠMU v Bratislave. Už počas štúdia hosťovala v Činohre SND, ktorej členkou sa stala oficiálne stala v októbri 2016. Odvtedy sa objavila vo viacerých inscenáciách a získala aj viacero ocenení, napríklad v roku 2018 Cenu Dosky za mimoriadny počin v oblasti činoherného divadla za spevácky výkon v inscenácii Kabaret normalizácia alebo Modlitba za Martu.

Aktualizované 17:10

Podľa informácií denníka SME spáchala herečka Monika Potokárová samovraždu. 

Vo veku 27 rokov zomrela slovenská herečka Monika Potokárová
Vo veku 27 rokov zomrela slovenská herečka Monika Potokárová Zdroj: SND
Domov
Zdieľať
Diskusia