Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2016, 13:27
Čas čítania 0:00
Simon K.

Posúvame levely! Príď na Fitcult seminár o stravovaní, ktoré ti zlepší život

ZDRAVIE BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Prvý Fitcult seminár, ktorý sa bude niesť v duchu kvality, objektívnych informácií, dobrej nálady, atmosféry a témy flexibilné stravovanie a prerušovaný pôst.

Posúvame sa ďalej a rovno ťa pozývame na prvý Fitcult seminár! Náš článok o flexibilnom stravovaní (IIFYM) a o Intermittent Fastingu mnohým naozaj zmenil život a naučil dôležité fakty z oblasti výživy. Táto téma je však stále obrovská a dá sa pri nej prezradiť omnoho viac! Seminár sa bude týkať práve spomínaných tém a 3. júl bude možno deň, ktorý ti zlepší nielen tvoj fitness život. Ak o IIFYM a IF už čo-to vieš, tak zistíš ešte oveľa viac a navyše bude priestor na akékoľvek otázky.

Posúvame levely! Príď na Fitcult seminár o stravovaní, ktoré ti zlepší život

Pre koho je seminár?

- Pre každého milovníka zdravého životného štýlu

- Pre zvedavého človeka, ktorý chce vedieť kvalitné informácie o stravovaní

- Pre začiatočníkov i pokročilých

- Pre tých, ktorí chcú počuť výhody, nevýhody, objektívne informácie, príklady a množstvo výživových tipov

- Pre tých, ktorí chcú vedieť ako chudnúť a priberať

- Pre tých, ktorým sa páčia naše články

- Pre tých, ktorí radi nasajú fit & fresh atmosféru

- Pre tých, ktorých zaujíma vyvracanie fitness mýtov

Hlavný prednášajúci bude Jakub Dvoráček, ktorý dorazí až z horúceho Dubaja! Jakub sa vo fitness svete pohybuje 17 rokov. Prešiel si rôznymi štýlmi stravovania, no od roku 2010 praktizuje flexibilné stravovanie (IIFYM) skombinované s Intermittent Fastingom (prerušovaný pôst). Minulý rok na prvej súťaži INBA (International Natural Bodybuilding Association) MS v naturálnej kulturistike obsadil 3. miesto, v novembri toho istého roku obsadil druhé miesto, nominoval sa na súťaž do Las Vegas, kde sa stal šampión, a teda získal prvé miesto a na druhý deň uchmatol striebornú medailu. Nielen úspechy tohto charakteru, ale hlavne praktické skúsenosti a objektívny pohľad na vec!

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev 19. marca 2024, 11:00

Seminár sa bude konať v bratislavskom športovom komplexe FitCamp, ktorý je určený nielen pre pokročilých, ale i začiatočníkov, resp. bežných ľudí žijúcich zdravým životným štýlom. Dá sa tu zacvičiť, zahrať tenis, zabehať, ísť do solária či na masáž. Súčasťou FitCampu je veľké súkromné parkovisko a ak by ste chceli postovať fotky či videá zo semináru, samozrejmosťou je aj WIFI. Viac informácií nájdete na stránkach FitCampu a tu si môžete pozrieť aj prezentačné video, ako to v priestoroch vyzerá. My pôjdeme do väčšej miestnosti na prvom poschodí. 

Premiérový Fitcult seminár a zároveň prvý seminár o IIFYM a Intermittent Fastingu na Slovensku! Príď a neoľutuješ, čakáme ťa. Pozor, počet osôb je limitovaný na 60. Pre aktuality o podujatí môžeš sledovať aj Facebook Event.

 Registrácia na udalosť bola 30.6.2016 o 18:00 uzavretá.

V prípade ak ste sa nestihli registrovať a mali by ste záujem o vstup, napíšte nám na [email protected].

Domov
Zdieľať
Diskusia