Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2018, 9:39
Čas čítania 0:00
Ester Viktória Ziff

Značka Gucci znova prekvapila celý svet! Medzi doplnkami nechýbali draci a ľudské hlavy

MÓDA FASHION WEEK GUCCI
Uložiť Uložené

Milánsky fashion week si budeme pamätať ešte dlho

Nie je prekvapením, že sa prehliadky, počas fashion weeku nesú v duchu extravagancie. Občas nás prekvapia hostia  ako napríklad kráľovná Alžbeta II. sediaca vedľa šéfky magazínu Vogue Anny Wintour, inokedy to je mólo, kde značka Calvin Klein zasypala celý priestor prehliacky popcornom. A v neposlednom rade sú to aj módne doplnky.

Značka Gucci svojou kolekciou prekvapila celý svet. I keď sa vyskytli aj, pre ňu typické, farebné vzory, Alessandro Michele doplnil skvelú kolekciu výnimočným mejkapom a doplnkami. Už samotný priestor operačnej sály naháňal hrôzu, no zimomriavky prichádzajú až po nástupe modeliek a modelov. 

Jašterice a draci ako doplnok a namiesto kabelky si nosili modelky a modelovia vlastné hlavy. Všetko doplnené už len hrôzostrašným makeupom tretieho oka a o rozruch bolo postarané. Aj keď je Gucci v módnom priemysle už od roku 1921, stále dokáže šokovať a módnu prehliadku z milánskeho fashion weeku si budeme ešte veľmi dlho pamätať.

Celú kolekciu si môžete pozrieť tu a oficiálne sprievodné video nájdete tu.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci (@gucci),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci (@gucci),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Gucci (@gucci),

Domov
Zdieľať
Diskusia