Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 10:33
Čas čítania 0:00
Radka T.

Speváčka Lily Allen sa chystá vydať šokujúcu knihu. Opíše v nej boj so svojimi démonmi aj odvrátenú stránku šoubiznisu

Uložiť Uložené

Podľa vydavateľstva, ktoré plánuje knihu vydať, takéto diela neprichádzajú často.

Speváčka Lily Allen je pozoruhodný zjav a v živote si toho prežila už dosť. Práve teraz nastal čas, aby o svojich životných peripetiách i šoubiznise napísala knihu. Jej pamäte majú vyjsť na budúci rok v predvianočnom období a zainteresovaní hovoria, že to bude stáť za to. Speváčka sa totiž chystá vydať naozaj úprimnú spoveď plnú šokujúcich informácií.

Životopis má byť o Allenovej detstve, príbehu jej rodiny, milostnom živote, materstve, ale aj boji s poruchou príjmu potravy či závislosti od alkoholu a drog. Speváčka v knihe otvorene opíše aj tom, ako sa musela až dvakrát vyrovnať s potratom. Okrem toho sa chystá vo svojom životopise opísať vrcholy aj pády v období slávy a odhaliť i nie veľmi pekné stránky šoubiznisu. V knihe chce priblížiť aj fungovanie kontroverzného londýnskeho klubu Gruocho. Jeho členmi sú najmä známi ľudia z mediálneho sveta i zábavného a hudobného priemyslu. 

Speváčka Lily Allen sa chystá vydať šokujúcu knihu. Opíše v nej boj so svojimi démonmi aj odvrátenú stránku šoubiznisu
Zdroj: commons.wikimedia.org/Warner Music Sweden

„Niektoré veci môžu byť nepríjemné, šokujúce či brutálne. Ale budú tam aj pozitívne veci o šťastných časoch. Budem sa to snažiť urobiť vtipne. Viem, že to bude o mne, ale dúfam, že sa v tom nájde ktokoľvek, kto to bude čítať. Nebudem sa za to hanbiť. Bude to pravdivé,“ uviedla vo svojom vyhlásení speváčka. 

Nadšenie neskrývajú ani vo vydavateľstve Blink, ktoré má životopis vydať. „Kniha ako táto neprichádza často. Boli sme úplne ohromení materiálom a ukážkou,“ vyjadril sa manažér Ben Dunn. Podľa neho knihou speváčka nebude apelovať len na jej generáciu a fanúšikov, ale aj na širšie publikum. Cieľom je rozpútať širšiu polemiku o otázkach, akým dnes spoločnosť čelí. 

Lily Allen je známa hitmi ako Smile či Not Fair. Pauzu v hudobnej kariére ohlásila v roku 2009. V roku 2014 vydala svoj tretí štúdiový album Sheezus. Predošlé dva majú názvy Alright, Still a It´s Not Me, It´s You.

Domov
Zdieľať
Diskusia